Victor Harmeijer (burgerlid)

Biografie:

Geboren in 1961 en sinds mijn 16e wonend in Vroomshoop en Geerdijk. Trotse vader van een zoon en een dochter. Na een HBO opleiding ICT in Enschede, de eerste 4 jaar werkzaam geweest in de automatisering.

Hierna ruim 30 jaar over de wereld gereisd voor de Autobanden Industrie, dit als service technicus, adviseur en verkoper. Tot mijn werkgebied behoorde Europa, Afrika, Midden Oosten en Noord- en Zuid-Amerika. In 2019 begonnen als bedrijfsleider bij een Automatiseringsbedrijf in Meppel

Politiek geïnteresseerd was ik al op mijn 12e , debatteerde vaak op school, maar daar was het bij gebleven. Sinds de ontwikkelingen van de laatste jaren waar in Nederland, onder toeziend oog van de staat, onze cultuur, normen en waarden over boord gekieperd worden, heb ik mij gerealiseerd dat ik mij actief wil inzetten.

De PVV is voor mij de enigste logische keuze, een partij die durft te zeggen waar het op staat, er geen doekjes om wind. Een solide partij die vasthoud aan principes en niet zwicht omdat anderen dat graag willen. Samen bouwen aan een maatschappij waar de Nederlanders weer trots kunnen zijn op hun geschiedenis en hun cultuur. Een maatschappij met minder Islam en niet gekneveld door wetten en regels uit Brussel, harde aanpak van criminaliteit, zodat Nederland weer een fijn land wordt waar eenieder in vrijheid en vreugde kan leven.

Als hobby hou ik me graag bezig met Auto’s, Motoren en Trikes, eigenlijk alles waar een motor in zit.

Portefeuille: Cultuur en Sociaal, Bestuur en Financiën

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.