Beste PVV Vrienden,

Soms is politiek hard en vervelend.
De Partij voor de Vrijheid heeft duidelijk verloren bij de laatste 2e kamer verkiezingen.
Zoiets doet pijn. Maar toch: de Partij voor de Vrijheid is en blijft de derde partij van ons land met bijna 1 miljoen stemmen. Dank voor uw stem!

Soms is politiek ook leuk. Tijdens de Statenvergadering van 10 oktober werd het echt leuk.

Breedband
Door goed en handig debatteren van ons statenlid Gerrit Jansen heeft de PVV een meerderheid gekregen voor een amendement waardoor in het kader voorstel het woord subsidie niet meer voorkomt en vervangen is door lening. Kort samengevat: de PVV heeft ervoor gezorgd dat er nu eerst gekeken gaat worden naar leningen in plaats van subsidies. Dit is goed nieuws voor de belastingbetaler.
Zie ook: http://www.rtvoost.nl/nieuws/default.aspx?nid=151814

In dezelfde vergadering lieten veel oude partijen ook weer hun bekende regentenmentaliteit zien.

Wachtgeld
Ze stemden tegen een motie van de PVV om eindelijk eens wat te doen aan de absurde wachtgeld regeling voor ex leden van Provinciale Staten. De PVV wil deze het liefst volledig afschaffen. De zelfbenoemde elite vindt zichzelf echter zo belangrijk dat ze de wachtgeldregeling niet eens willen versoberen.
Let wel: Statenleden krijgen een vergoeding, geen salaris. Statenwerk is een bijbaan.
En toch kiezen partijen als PvdA, Christen Unie, D66, CDA en zelfs de VVD ervoor iedereen in deze provincie te korten maar handhaven ze hun eigen lucratieve regelingen.
“Voorbeeldfunctie” iemand?

Vrijwilligerdag
Op 7 november organiseren wij de 2e vrijwilligerdag van 2012. Behalve een gezellig samenzijn met gelijkgestemden en het (opnieuw) kennismaken met de gehele fractie is deze dag bedoeld voor die vrienden van de PVV die interesse hebben om politiek actief te worden.

In 2015 zijn er namelijk alweer verkiezingen voor Provinciale Staten en wij willen meedoen met een volle kandidaten lijst met enthousiaste en betrokken burgers. Geef u op via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Uw steun is en blijft noodzakelijk.

Edgar Mulder

Fractievoorzitter PVV Overijssel