Verkiezingsprogramma PVV Overijssel

Meer Overijssel, Minder Provincie.

De werkloosheid in Overijssel is enorm gestegen. Twente heeft sinds het aantreden van de huidige coalitie bijna 10.000 banen verloren. De werkloosheidspercentages in Enschede (18 %) en Almelo (17%) liggen op Zuid Europees niveau. En duidelijk is dat het huidige beleid niet werkt en er slechts voor zorgt dat de werkloosheid sneller groeit dan in de rest van Nederland.

De Partij voor de Vrijheid geeft de burger een alternatief. Een alternatief voor het beleid van de laatste jaren, dat alleen heeft geleid tot meer werkloosheid, een record aan faillissementen en het uitgeven van steeds meer geld. Te veel geld. Want ondanks de al jaren durende crisis zorgt de Provincie Overijssel goed voor zichzelf. Ook voor 2015 geeft men weer honderden miljoenen meer uit dan er binnenkomen.

De Partij voor de Vrijheid is van mening dat de Provincie het goede voorbeeld moet geven. Het begint allemaal met een fatsoenlijke begroting. Niet meer geld uitgeven dan er binnenkomt. Dat wordt geëist van de gewone man dus waarom niet van de Provincie?!

De Partij voor de Vrijheid laat nu wederom zien dat het anders kan. Als je maar wilt. Wij geven niet meer geld uit dan de Provincie binnen krijgt. Hierdoor is het mogelijk om de honderden miljoenen die de huidige coalitie wil uitgeven aan duurzaamheid (200 miljoen) en natuuronzin (320 miljoen) te besteden aan het versterken van de economie in Overijssel in het algemeen en die van Twente in het bijzonder.

Geen islamisering van Overijssel

Ook in Overijssel hebben we te maken met steeds meer Islam. Er worden enorme moskeeën gebouwd en Joodse instellingen moeten bewaakt worden. In Overijssel is geen plaats voor vrouwenonderdrukking, ontkenning van zowel de holocaust als van Armeense genocide en de jacht op homo’s. De PVV wil voorkomen dat er ook maar één cent subsidie naar islamitische organisaties gaat. De islam kan en mag geen voet aan de grond krijgen in ons mooie Overijssel.  

De inzet voor 2015- 2019 moet zijn:

  • Minder Islam;
  • Minder belastingen;
  • Minder windmolens;
  • Meer N-35 (dus volledig 4 baans);
  • Meer geld voor ouderen en de zorg;
  • Meer veiligheid.

Het Moet Anders. Het Kan Anders. Genoeg is Genoeg.

Edgar Mulder Fractie voorzitter

Voor het hele verkiezingsprogramma klik hier.