Jeanet Nijhof

 

Biografie:
Jeanet is in 1962 geboren in Enschede.  Zij komt van oorsprong uit de gezondheidszorg. 

 

Sinds 2011 is zij volksvertegenwoordiger voor de PVV in Overijssel.

 

De PVV is de enige partij die durft te zeggen waar het op staat: minder islam, minder Europa en meer Nederland. Jeanet: “Ik heb 3 dochters en twee kleindochters, die net als ik in vrijheid moeten kunnen opgroeien en leven”. Haar grootste drijfveer om politiek actief te worden is om ervoor te zorgen dat Nederland een land blijft waar het prettig en veilig wonen is.

 

Zij zal als trotse PVV' er blijven strijden voor een kleinere overheid, minder regels, minder subsidie, maar bovenal een Overijssel met al onze Overijsselse en Twentse gebruiken die gekoesterd en bewaard moeten blijven.

Net als in de vorige periode zal zij zich blijven inzetten voor de agrarische sector, die onevenredig zwaar belast wordt door de irreële stikstof doelen.

Verder zal zij streven naar een natuurbeleid, waarbij natuur in dienst staat van de maatschappij en geen doel op zich is waar alles voor moet wijken. Zoek een verbinding tussen agrarische ondernemers, recreatie sector en natuur, dan zal Overijssel haar kleinschalige uitstraling behouden en zullen deze sectoren elkaar versterken, wat ook ten goede zal komen voor de werkgelegenheid in Overijssel.

Omdat er veel raakvlakken zijn tussen de portefeuilles Landbouw en Natuur en Ruimte en Water, zal Jeanet zich de komende periode ook daar mee bezig houden.

 

Portefeuille: Landbouw & Natuur

                       Ruimte & water

 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.