5.jpg

De PVV weigert te geloven dat Gedeputeerde Staten van Overijssel voor de belangen van haar inwoners is opgekomen. Vanaf 2009 zijn de belangen van de inwoners van Overijssel vertegenwoordigd door Gedeputeerde Staten van Gelderland. Op de vraag waarom Overijssel niet zelf aan de Alderstafel heeft gezeten, kon Gedeputeerde Traag op 19 juli jl. niets zeggen. Op de vraag of het allemaal anders was gelopen wanneer Overijssel wél zelf aan tafel had gezeten antwoordde Gedeputeerde Traag, eveneens op 19 juli, dat ze geen trek had in een ‘Wat als discussie’.

Lees verder

1 2.jpg

Het college van Twenterand is volledig van het padje.

Terwijl het dorp gebukt gaat onder vreselijke drugsproblematiek kiest de politiek in Twenterand om de verkoop van oliebollen te verbieden.

De PVV vraagt zich dan ook af of de GHB problematiek inmiddels ook de raadszaal heeft bereikt.

Voor de PVV wordt het met de dag duidelijker dat er werk aan de winkel is vanaf maart 2018.

"Het wordt tijd dat de PVV met de bezem door die raadszaal gaat en vanaf maart de belangen van inwoners van Twenterand wel gaat vertegenwoordigen" aldus Erik Veltmeijer fractievoorzitter PVV Overijssel

 

 

1 2.jpg

De PVV Overijssel heeft met grote verbazing kennis genomen van het bericht in de media dat de provinciale fracties van het CDA en D66 vraagtekens zetten bij het proces besluit vliegroutes Lelystad Airport.

Tijdens het interpellatiedebat op 19 juli jl. over de perikelen rond de uitbreiding  van Lelystad Airport, aangevraagd door de PVV, plaatsten beide fracties geen vraagtekens bij het proces besluit vliegroutes Lelystad Airport. Tijdens dit debat deed D66 gedeputeerde Traag voorkomen alsof de belangen van Overijssel door Gelderland prima waren vertegenwoordigd. En op de vraag van de PVV of alle commotie voorkomen had kunnen worden wanneer Overijssel zelf aan tafel had gezeten, antwoordde deze zelfde gedeputeerde dat ze geen trek had in een ‘Wat als discussie’.

Lees verder