Een succesvolle avond in Zwolle!


Op woensdagavond 21 oktober jl. hield de (Overijsselse) provinciale fractie van de PVV weer een politieke avond. Een avond speciaal georganiseerd voor de trouwe achterban van de PVV die de partij altijd door dik en dun heeft gesteund maar ook voor mensen van andere partijen!

Ruim 120 fanatieke PVV- aanhangers, en burgers die de partij een warm hart toedragen, kwamen op woensdagavond 21 oktober jl.. naar de politieke avond.  Ook waren er vertegenwoordigers van VVD, SGP, D66 (!) en van plaatselijke partijen vanuit de regio.

Zij werden geïnformeerd over de gevaren genaamd ‘’de EU’’ en ‘’de Islam’’. Onderwerpen waar de PVV sinds haar oprichting in 2005 al aandacht voor vraagt. Er waren twee gerenommeerde sprekers die bekend staan omwille van hun kennis en expertise aangaande deze onderwerpen. Zo hadden wij de bekende filosoof, opiniemaker en schrijver Dr. Thierry Baudet die ons meenam de geschiedenis in naar het tot stand komen van de Europese Unie. Dr. Baudet omschrijft een uiterst schimmig en strategisch proces waarbij een kleine Europese elite, volstrekt uit eigen belang, bepaald beleid ontwikkelde en over een hele lange tijdperiode heeft geïmplementeerd. Zij ging hierbij, zoals al eerder vermeld, volstrekt voorbij aan de belangen van het volk. Iets wat wij helaas nog steeds terugzien in het huidige Europese Parlement. Pure volksverlakkerij!

Vervolgens hadden wij Machiel de Graaf, Tweede Kamerlid voor de PVV, die inging op de gevaren die de Islam met zich meebrengt voor Nederland. Dhr. de Graaf omschrijft uiterst gedetailleerd hoe een (islamitisch) totalitair gedachtegoed sinds haar ontstaan  al vaker  heeft geprobeerd  te vernietigen waarvoor de Westerse wereld  heeft gevochten. Hierbij worden de voorbeelden genoemd van de in Nederland zwaar bevochten homo-rechten, gelijkheid tussen man en vrouw en natuurlijk de vrijheid van meningsuiting. Een ideologie (en geen religie) die haaks staat op onze Westerse waarden en normen. Een ideologie die niet past in een modern Nederland!

Na afloop van deze zeer informatieve avond had het publiek de mogelijkheid om met de sprekers in gesprek te treden. Ook was daar de mogelijkheid een gesigneerd boek te ontvangen van de hand van dr. Thierry Baudet, Sam van Rooy (woordvoerder Vlaamsbelang) en/of Joost Niemöller (journalist).

Wij hebben genoten van deze avond en willen onze achterban bedanken voor een geslaagde avond!