ACHTERBAN AVOND 19 DECEMBER 2017

Beste vrienden van de Partij voor de Vrijheid,

Op dinsdag 19 december aanstaande organiseert de PVV Overijssel wederom een Achterban avond. Iedereen die de PVV een warm hart toedraagt is welkom op deze bijeenkomst.

De bijeenkomst vindt plaats in het Provinciehuis in Zwolle en we beginnen om precies 19.00 uur. Aan de bijeenkomst en het parkeren zijn geen kosten verbonden.

Noteert u deze avond alvast in uw agenda?

U krijgt t.z.t. nog een volledig programma overzicht, maar we kunnen u nu al verklappen welke sprekers de avond zullen opluisteren.

Marijn Poels, film- en documentairemaker, heeft onlangs een controversiële film gemaakt over de klimaatdiscussie. In The Uncertainty Has Settled stelt hij de klimaatverandering en de huidige energiepolitiek ter discussie. Op dit moment een onderwerp waarover vrijwel dagelijks wordt geschreven. De film is te bekijken via de volgende link:

https://vimeo.com/ondemand/theuncertaintyhassettled

De andere spreker is Peter Siebelt, publicist, activist en beveiligingsexpert. Peter heeft diverse boeken geschreven, waaronder Eco Nostra (Het netwerk achter Volkert van der Graaf), RaRa wie ben ik en dit jaar is Modus Operandi (De pro-Palestijnse beweging) verschenen.

Edgar Mulder, Tweede Kamerlid voor de PVV, zal deze avond als voorzitter fungeren.

We hopen op een gemêleerd gezelschap. Landelijke en provinciale politici, mogelijke kandidaat gemeenteraadsleden voor de PVV en natuurlijk onze kiezers.

Aanmelden kan nu al via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Graag aangeven met hoeveel personen u komt.

We kijken uit naar uw komst!

Met vriendelijke groeten,
PVV Overijssel.