Schriftelijke vragen PVV: Stop de omvolking in Overijssel!

Vragen van PVV-Statenlid Joeri Pool aan de Commissaris van de Koning over het bericht dat Zwolle gaat proberen om "een aantal" vluchtelingenkinderen van Lesbos op te vangen.


1. Is de Commissaris van de Koning op de hoogte dat de gemeente Zwolle in Den Haag gaat bedelen om meer asielzoekers naar Overijssel te halen?

2. Is de Commissaris van de Koning het met de PVV eens dat dit een krankzinnige actie is en dat de politiek-correcte deugneuzen in de Zwolse gemeenteraad hiermee met open ogen in de val van de chantagepolitiek lopen?

3. Is de Commissaris van de Koning op de hoogte dat het aanjagen van de massa-immigratie als doel heeft de Nederlandse bevolking te vervangen en dat deze kinderen als politiek drukmiddel worden ingezet om dit doel te bereiken?

4. Is de Commissaris van de Koning het met de PVV eens dat de provincie Overijssel zich met klem moet afzetten tegen deze chantagepolitiek?

5. Is de Commissaris van de Koning het met de PVV eens dat de gemeente Zwolle zich beter kan ontfermen over de Zwolse kinderen die in armoede en zonder goede zorg opgroeien?
6. Is de Commissaris van de Koning het met de PVV eens dat er al veel te veel asielzoekers zijn opgevangen in Zwolle en dat het absurd is dat een Overijssel de gemeente op eigen houtje extra asielzoekers wil gaan ophalen?

7. Is de Commissaris van de Koning bereid om alles in het werk te stellen om te voorkomen dat er nog meer asielzoekers naar Overijssel komen en de omvolking een halt toe te roepen?

https://www.rtvoost.nl/nieuws/327126/Zwolle-wil-een-aantal-vluchtelingenkinderen-van-Lesbos-opnemen