Uitnodiging Achterban avond 19 december 2017

De PVV Overijssel nodigt u bij deze uit voor een spannende en leerzame Achterban avond op dinsdag 19 december 2017. Deze avond wordt gehouden in het Provinciehuis van Overijssel. 

We hebben twee zeer prominente sprekers bereid gevonden om een presentatie te geven én om met u in discussie te gaan.

Marijn Poels

Film- en documentairemaker, heeft onlangs een controversiële film gemaakt over de klimaatdiscussie. In ‘The Encertainty Has Settled’ stelt hij de klimaatverandering en de huidige energiepolitiek ter discussie. Een onderwerp waar al veel over gesproken werd en met de agenda van Rutte III nog veel besproken zal gaan worden. De film is te bekijken via de volgende link: https://vimeo.com/ondemand/theuncertaintyhassettled

Peter Siebelt 

Publicist, activist en beveiligingsexpert. Peter heeft diverse bestsellers geschreven, waaronder Eco Nostra (Het netwerk achter Volkert van der Graaf), RaRa wie ben ik en dit jaar is zijn boek Modus Operandi (De pro-Palestijnse beweging) verschenen.

Ook zijn er vertegenwoordigers van politieke partijen, buitenlandse gasten, schrijvers, parlementariërs van de PVV Den Haag en natuurlijk de gehele fractie van de PVV Overijssel aanwezig.

Kort programma overzicht:
19.00 uur: inloop met koffie
19.30 uur: start
22.00 uur: napraten met borrel

Parkeren:
U kunt parkeren op de ruime parkeerplaats van het Provinciehuis.
Luttenbergstraat 2, 8000 GB Zwolle.

Aanmelding:
Graag voor 15 december 2017. Vrienden en familie zijn van harte welkom. Opgave is verplicht en kunt u doen via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vermeld naam, adres en emailadres.

Na binnenkomst wordt u op De Brug door een van de fractieleden opgevangen. U kunt De Brug bereiken door de trap of lift te nemen naar de eerste etage.

De avond is gratis.

Met vriendelijke groet,

PVV Overijssel.