Erik Veltmeijer (fractievoorzitter)

Biografie:

Geboren in 1961 en samen met mijn vriendin woonachtig in Vroomshoop. Vader van 2 kinderen. Na de Hogere Hotelschool Maastricht 16 jaar commerciële functies vervuld in het bedrijfsleven. In die periode ook 2 bedrijven opgericht met derden.

 

Op mijn 40ste de stap gemaakt naar het onderwijs. Hiervoor in 2003 het benodigde papiertje gehaald. Bewust gekozen voor het speciaal onderwijs. Ik geef les op een cluster 4 school, een school voor leerlingen met een gedragsstoornis en/of psychiatrische problematiek. Naast lesgeven bereid ik als decaan de leerlingen voor op het vervolgtraject, meestal het MBO. Kan genieten wanneer leerlingen met een beperking hun draai vinden in onze maatschappij.

 

Bourgondiër in hart en nieren. Interesse in alles wat met de gastronomie te maken heeft. Rij 8 maanden per jaar motor, wandel graag met de hond en kijk graag naar nieuws gerelateerde programma’s.

 

Sinds 2015 actief voor de PVV Overijssel in de Staten van Overijssel. Sinds voorjaar 2017 mag ik fractievoorzitter zijn van de PVV in Overijssel en doe dit met heel veel plezier.  Naast deze functie ben ik ook werkzaam als raadslid voor de PVV in de gemeente Twenterand. Zo nu en dan best wel druk dus, maar het werken in de politiek geeft me ook heel veel energie. 

Portefeuille: Economie, Milieu en Energie

Motto:

“Succes is één keer vaker opstaan dan het aantal keren dat je valt “

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.