Column van de fractievoorzitter

De zogenaamde Arabische lente is overgegaan in een dramatische zomer. Europa heeft te maken met een invasie van  jonge mannen uit het Midden Oosten en Afrika.  Met de komst van zo ontzettend veel moslims zal de invloed van de islam groter worden.  Onze vrijheid,onze wetgeving, onze manier van leven en dus de toekomst van onze kinderen staat op het spel.

Regering en linkse media willen ons laten geloven dat Nederland (Europa) deze mensen moet opvangen, en huisvesten omdat de regio waar deze mohammedanen vandaan komen al vol zit met vluchtelingen.

Dat is een leugen. De schatrijke golfstaten (Qatar, Bahrein, Koeweit en Saudi-Arabië) doen helemaal niets. Grote delen van die landen staan leeg en men is daar stinkend rijk.
Waarom moet Enschede dan meer mensen opvangen dan Qatar en Saudi-Arabië samen? Belachelijk!

 

De inwoners van Enschede (en geheel Overijssel) kunnen niet nóg meer problemen aan. De zorg staat onder druk, er is een enorme werkloosheid en Nederlanders moeten nu al vele jaren wachten op een sociale huurwoning.

In Enschede wordt er al een tijdje gesproken over een AZC. De Enschedese actiegroep AZC Alert voorspelde vóór de zomer al dat het AZC op het Eschmarkerveld zou komen. Dit tot grote verontwaardiging van Toon Mesman (columnist bij Dagblad Tubantia).

Want het was niet waar dat het AZC op het Eschmarkerveld zou komen. Dat had Toon zelf vernomen van wethouder Jurgen van Houdt. In zijn column van 25-06 jl. gaat Toontje helemaal los op AZCAlert. 
Ze zijn ongemanierd, onbehoorlijk en zorgen voor onrust.

Ze deugen niet volgens Toon. Toon wel. Toon is namelijk een echt Goedmensch want hij eindigt zijn column met: “En mocht u geen plek vinden voor het azc, in mijn achtertuin mag wel hoor”. Nu is het bekend dat linkse babyboomers het goed hebben en ruim wonen maar 600 man is misschien wat veel. Maar een man of 10 moet zeker kunnen. Graag horen we van Toon wanneer zijn gasten gearriveerd zijn.

En het is ook spannend wanneer wethouder Jurgen van Houdt vertrekt. Want Toon schrijft op 25-06 :  “Mocht Nody  (Van AZC Alert-EM)  overigens toch gelijk krijgen, is dat pech voor asielwethouder Jurgen van Houdt. Die kan zijn wethouderskantoor ontruimen. Tegen de krant mag je als wethouder liegen, tegen je stad en de gemeenteraad niet”.  En als Toon iets zegt, is het ook zo. Toon heeft namelijk een eigen column. Toon is iemand bij……Tubantia.

Beste Toon, groeten en heel veel liefs uit Zwolle

Edgar Mulder
Fractievoorzitter PVV Overijssel