Sebastiaan Stoteler

 

Biografie:

Sebastiaan Stöteler is in 1983 geboren en getogen in Almelo.

 

Na op De Vrije School (what’s in the name) basisonderwijs te hebben gehad, heeft HAVO doorlopen op de Christelijke Scholengemeenschap Het Noordik (locatie Noordikslaan Almelo). Na een paar tussenjaren waarin hij vooral gewerkt heeft, heeft hij HBO Rechten gestudeerd en afgerond op de Hogeschool Utrecht. Zijn interesse in de politiek kwam een aantal jaren later.

 

Toen in 2016 de oproep kwam van Geert Wilders om bij de Partij voor de Vrijheid te solliciteren naar een mogelijke kandidatuur voor de gemeenteraadsverkiezingen in 2018, was zijn interesse gewekt en kwam hij voor het eerst in aanraking met onze volksvertegenwoordigers. In 2017 heeft hij ter voorbereiding op de gemeenteraadsverkiezingen een halfjaar als beleidsmedewerker gewerkt voor de Provinciale Statenfractie en sinds maart 2018 mocht hij met de PVV de Almeloërs vertegenwoordigen in de Almelose gemeenteraad en in december 2022 heeft hij Erik Veltmeijer opgevolgd in de Provinciale Staten van Overijssel.

 

De Partij voor de Vrijheid is de enige partij in de Nederlandse politiek dat de Islam ziet (en dat ook benoemt) voor wat het is: een totalitaire ideologie dat thuis hoort in het rijtje met het Fascisme, Nazisme en Communisme. De Islam is vandaag de dag de grootste bedreiging voor onze gewoonten, onze manieren, onze cultuur, onze vrijheid. Daar ben ik van overtuigd.

Daarom zet hij zich met de PVV keihard in voor u. Voor uw vrijheid. En meer dan dat: ook voor uw portemonnee. En voor uw zorg, cultuur, woningen, veiligheid, sociale voorzieningen en mobiliteit.

Voor de PVV en voor hem staan uw belangen op 1.

                       

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.